LJETNI VOĆNI VODIČ

Slatko voće: LJETNI VOĆNI VODIČ
Oni su ne samo vizualni vrhunac na svakom tanjiru, oni imaju i sve ostalo u sebi.

Voće!  Zdravo, malo kalorija i sa fantastičnim učinkom na vaš organizam,-ljeti je potrebno imatu uvijek punu košaru voća. Koje voće treba naći put do vašeg tanjira i kako možete koristiti njegove pozitivne snage optimalno za vas, možete saznati ovdje u Foreverovom voćnom vodiču !


Jagoda-Metaboličko čudo
Teško da bilo koje voće privlačnije izgleda od ovog malog sredstva za mršavljenje! Domaće jagode mogu, sa oko 32 kalorije na 100 grama rado i često završiti u vašoj košari ili ih možete sami ubrati. Jagode imaju visok sadržaj vitamina C i dijetalna vlakna koja potpomažu probavu. Ova ukusna kombinacija ubrzava tvoj metabolizam i jača vezivno tkivo, što bi moglo biti odlično za vašu bikini figuru u ljeto? Recept savjet: Jagode su odlične u salati sa šparogama i potočarkom.

Svestrana jabuka
Jedna jabuka na dan, drži vas podalje od liječnika! U stvari, to nije samo mit, jer jabuke imaju različite vitamine i minerale kao što su kalcij, magnezij i željezo. To ne samo da je dobro za zube i imunološki sustav, nego također regulira rad crijeva. Posebno zdravi pektin sadržan u jabukama koji veže i ispira zagađivače . Ovu prirodnu Zaštitu ćelija koristi Forever u svom blagom losionu za čišćenje HYDRATING CLEANSER serije INFINITE™. Sa aminokiselinama iz ekstrakta jabuke losion uklanja čestice prljavštine i daje koži potrebnu vlagu. Dakle, jabuka ne samo da djeluje iznutra, već je sastavni dio vaše njege kože.

Recept sa šparogama
Prirodna zaštita vaših ćelija.
Revitalizirujuća Dinja
Slatka i sočna.
Iskoristite snagu male crvene voćke
Sa visokim udjelom antioksidansa.


Revitalizirajuća dinja
Dinje su slatke i idealne za ugasiti žeđ , ona je prava ljetna voćka . Sadržaj vode od 90 posto čini je posebno sočnom i bogatom. Posebno su dinje pravi vitaminski paket snage, beta-karotena i minerala. Koji oživljava tijelo, pomaže u formiranju krvi i potiče stanično disanje. Ne samo da godi za kožu nego i za kosu. Ovu tajnu ljepote FOREVER je iskoristio i kombinirao koncentrat soka dinje sa Phytoceramidom i morskim kolagenom. Iz toga je nastao prvi ekskluzivni dodatak prehrani za svakodnevnu borbu protiv starenja i njegu kože koji radi iznutra. FIRMING COMPLEX iz Anti-Aging INFINITE ™ BY FOREVER serije, opskrbljuje kožu vlagom i elastičnošću. Koristite ovaj osvježivač za optimalnu kompletnu njegu kože.

 

Prirodni Grejp za mršavljenje
Ljutkasti grejp nije za svakoga, ali bi trebao biti za one koji su svjesni svoje figure. Osim vitamina C i minerala grejp također sprečava prekomjeran porast razine šećera u krvi. Dakle, to može podržati tjelesnu težinu pozitivno. U salatama ili kao frape također gubi svoju gorčinu i to je ljeto u čaši!

Izvor mladosti Acai i Nar
Pravi Powerpaket čine Acai bobice i Nar. Rajski plod Nara možete češće naći u supermarketu, jer Acai bobice zbog njihovog kratkog vremena svježine nakon berbe mogu da se nabave samo kao prah ili ekstrakt. Ali to ne bi trebalo zaustaviti nikoga od bobica koje su sastavni dio u smootiju ili pahuljicama . Jer kao i Nar, one imaju različite vitamine i minerale. Ali važniji je visok udio antioksidansa koji pročistiti slobodne radikale i potiče obnovu stanica. To čini Acai bobice i Nar prirodnim Anti Aging Produktom protiv starenja, proizvod koji se bori iznutra protiv vidljivih znakova starenja. Iskoristite tu silu dodatno sa raznim drugim prirodnim sastojcima u RESTORING CREME od strane FOREVERA. Ova Hidratantna krema pomaže regeneraciju kože i objavljuje borbu preranom starenju !

 INFINITE SKIN CARE KIT

Egzotično Power voće Ananas
Tropska omiljeno voće u BiH je i dalje ananas. To je uglavnom zato što sadrži magnezij, koji sprečava umor i Aromu vanilin, koja ima stimulirajući učinak na vaše raspoloženje. Ananas može učiniti čak i više: Sa manje kalorija i enzimom Bromelain, možete uživati bezbrižno u njemu, a također uraditi nešto dobro za svoj želudac. Enzim smanjuje upalu i stimulira dodatnu cirkulaciju krvi.

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *