ZAŠTO JE ZDRAV DORUČAK TAKO BITAN!!!

Kažu da je doručak najvažniji obrok dana. Ali zašto? Zašto je poželjno pojesti pravu hranu nakon ustajanja? Zašto naše tijelo treba ekstenzivni obrok odmah nakon opsežne faze oporavka, odnosno faze spavanja? Pa, zamislite, niste dugo jelo,od  posljednjeg obroka  je prošlo više od deset deset sati. Ako ne jedete ništa tokom dana toliko dugo vremena, vaše tijelo vrišti za svježom energijom. Osjećate se umorni. Vaša se sposobnost koncentracije smanjuje. Situacija je slična nakon ustajanja. Tijelo treba hranu. Gladno je za energijom. Ako je ne dobije, sposobnost koncentracije pati. Dugoročno postoji i opasnost od povećanja kilaže. Ako zaista želite izvući najviše iz vašeg dana, važno je odgovoriti na potrebe vašeg tijela i zadovoljiti ih što je brže moguće.

Dozvolite da  vam doručak pomogne da izgubite težinu

Dolazi doručak. Zdravo doručak. Doručak koji vam daje energiju, održava konstantnu razinu šećera u krvi. To najbolje sprječava osjećaj gladi koji se brzo vraća, pruža energiju koja je toliko važna za mozak i sposobnost koncentracije te je stoga savršeni uvod u uspješan dan. Ako želite biti u odlični na poslu, usredotočeni na rad na vlastitom projektu, zdrav doručak je srž svakog jutra.

 

Ali što je u praksi? Uz žitarice s niskim šećerom u kombinaciji sa, na primjer, sjemenjem suncokreta ili lanenim sjemenkama, nikad nećete učiniti ništa loše. S prirodnim jogurtom ili svježim mlijekom, malo voća – zdrav  doručak je spreman.

 

Usput,  postoji i mala čudesna voćka. Zahvaljujući gorkim tvarima, grejp uklanja i inzulin i razinu kolesterola i time osigurava bržu sitost. To ga čini malom, ali učinkovitom pomoći pri mršavljenju – i savršeno se uklapa u koncept zdravog doručka.

Uzmite si vremena

Ako prvi obrok ne uspije, postoji rizik od prekomjere nadoknade. Ovdje  mali zalogaj, tamo mali snek- tijelo dobiva svoje obroke. Pogotovo jer ste već sami primijetili kako je teško jesti nešto zdravo usput i pod pritiskom vremena. Na primjer, ljudi koji ne jedu doručak obično pribjegavaju nezdravim grickalicama kao što su brza hrana. Izostavljanje zdravog doručka također može povećati rizik od prekomjerne težine, dijabetesa ili kardiovaskularnih bolesti. Ili ukratko: mršave, zdrave osobe redovno  doručkuju.

 

Zato dajte sebi vremena, možda čak i malo prije ustanete i započnete dan sa zdravim doručkom. Da biste napunili spremnik za tekućinu ispražnjen tijekom noći, popijte čašu vode neposredno nakon ustajanja. Dodatnu energiju  ne smanjuje ni šalica kave, zeleni ili crni čaj  ni pod kojim uvjetima.

Ovako ćete podići vaš zdravi doručak na veći nivo

Naravno, čaša svježe iscijeđenog soka od naranče savršena je za zdrav početak dana. Ili nešto novo? Nešto što poboljšava čimbenik osjetljivosti, potiče metabolizam i jača imunološki sustav? Nešto poput FOREVER ALOE VERA GELA™. Pažljivo je izvađena iz lista biljke aloe i donosi vam vrijedne vitalne hranjive tvari izravno u bocu. Savršen, za svaki dan. Zahvaljujući različitim okusima, postoji ponešto za cijelu obitelj.

 

 

Jeste li u potrazi za načinom kako da vaša djeca imaju tako važan i zdrav doručak sa ukusnim vlaknima. Forever je također razvio nenadmašnu kombinaciju pulpe aloe  i slatki okus breskve Forever Aloe Bits n „PEACHES®. Ova kombinacija također počinje dan sa zdravom razinom hranjivih tvari kao što je FOREVER ALOE BERRY NECTAR ™, što je osobito popularno kod žena zbog svojeg okusa i brusnice.

 

Forever proizvodi vam pomažu da svoj život učinite zdravijim i uvijek uđete puni energije u novi dan. Vrlo jednostavno. Savršeno prilagođen svakodnevnom životu. Idealan način za više dobrobiti, atraktivan izgled i više energije.

 

 Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *