https://youtu.be/SwHg6GZT_yk?si=X2pkKQg9a98DyttT

Forever-Prezentacija (1) Kliknite za download!

Zašto Forever Living Products ?

Forever Living Products razlikuje se od ostalih kompanija, pružajući svim svojim članovima mogućnost poboljšanja kvalitete života putem inovativnih prirodnih proizvoda i transparentne financijske prilike. Idealna prilika kao dodatna zarada ili kao glavni posao.

Sve Firme  nisu stvorene na isti način

Forever Living Products je Kompanija sa dokazanim poslovnim uspjesima koji ukazuju na integritet svakom poslovnom odlukom. Iako postoje i druge kompanije koje tvrde da pružaju slične mogućnosti, važno je razumijeti ono što razlikuje uspješne od neuspješnih kompanija. Pogledajte ove važne poslovne principe:

Kvaliteta proizvoda

Inovativni i kvalitetni proizvodi govore o vjerodostojnosti kompanije- a i o vama kao njezinom distributeru. Uvijek tražite tržišne lidere sa dokazanim poslovnim uspjesima.

Napredovanje

U kompaniji se poštuju jasno utvrđeni principi napredovanja koja se temelje na radu i uspjesima rada.
Dodatni Poslovi ne moraju biti fizički.

Financijska stabilnost i trajnost

Stabilan financijski rast snažan je pokazatelj uspješne budućnosti. Razmatrajte razvoj i rast prodaje za vrijeme cijelog životnog vijeka kompanije.

Dugovječnost

Potražite kompaniju koja najmanje pet godina bilježi financijski rast uz snažan menadžment. Forever Living Products ima  42 godina iskustva i dokazane poslovne uspjehe.

Kvalitetni proizvodi

Aktivna baza potrošača ključna je za uspješno poslovanje, a što može biti postignuto jedino uz kvalitetne proizvode.

Dobro organizirana podrška

Vaš uspjeh predstavlja uspjeh kompanije. Dobra kompanija će ponuditi vrhunsku obuku, seminare, podsticaje i centar za podršku.

Mi radimo obuku i motivacione treninge više puta sedmično u okviru našeg tima.

Međunarodna prisutnost

Kompanija sa međunarodnim prisustvom pokazuje stabilnost, rast i iskustvo u poslovanju.

Prisutni smo u 160 država u svijetu, i vi možete izgraditi svoju mrežu u svakoj od njih!

Vaša budućnost počinje danas

Započeti vlastiti posao od kuće vrlo je jednostavno jer vas Forever Living Products vodi korak po korak. Neka vam sponzor bude osoba od koje ste čuli osnovne informacije. Ako to nije moguće, obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo vam pomoći u pronalaženju osobe koja će vas voditi i pomagati vam u radu. Prilikom učlanjenja ne plaćate članarinu niti se od vas traži velika investicija. Učlanjenjem imate pravo kupovati naše proizvode u BiH ili u bilo kojoj od 160 zemalja svijeta u kojima je FLP prisutan. Također ćete imati pristup materijalima za edukaciju, plan, proviziju. Jedino što vi trebate osigurati je odanost vašoj budućnosti i vaš entuzijazam. Ne možete ništa izgubiti, a možete ostvariti i svoje najsmjelije snove!

Započnite vašu budućnost danas!

Spremite se da sa Forever Living Products-om iskoristite ‘Najveću priliku na svijetu’. Nema rizika- nema članarine, nema mjesečnih nadoplata, nema obaveze na kupnju. Imat ćete pristup našim nevjerovatnim proizvodima kao i životnu priliku koja će vam donijeti sigurnu budućnost, wellness i imetak.

Kako se priključiti FLP-u ?

Zašto postati saradnik?

Kupovat ćete proizvode sa popustom
Započet ćete svoj profitabilni posao i to od kuće
Promovisat ćete fantastične proizvode prijateljima, familiji i poznanicima i pri tome imati koristi od toga što ste dio ove rastuće kompanije.

Ako smo vas zainteresovali ispunite svoje podatke i mi ćemo vas kontaktirati i dati vam više informacija.

 

REGISTRUJ SE I OSTVARI ODMAH POPUSTE OD 15% DO 48%