Forever A-Beta-CarE-Čuvar vašeg zdravlja!

Forever A-Beta-CarE je posebno formulisan dodatak ishrani koji snabdjeva tijelo vitaminom A u obliku beta-karotena, vitamin E sa antioksidativnim mineralom Selenom.

Antioksidansi su nužni u borbi protiv slobodnih radikala, hemijskih molekula koje u tijelo unose razni zagađivači i oštećuju zdrave ćelije.

Slobodni radikali su štetne materije koje se formiraju unutar ćelija i u međućelijskom prostoru. Pored ćelijske membrane, oni mogu da štete i genetski materijal ćelije (DNK) što često može da rezultira ozbiljnim poremećajem u njenoj funkciji.

Prema najnovijim saznanjima vitamin A iz beta–karotena, Selen, E vitamin i C vitamin su vrlo efikasni antioksidansi koji štite od štetnih uticaja slobodnih radikala.

A-Beta-CarE je kombinacija izdvojena iz prirodnih sastojaka koja svojom sinergijom daje maksimalan učinak u održavanju zdravlja kože i sluzokože (disajni, urogenitalni i sistem za varenje), kao i stimulaciji ćelijske diobe i zdravlja očiju.

Vitamin A je neophodan za vidrast i razvoj kostijurazmnožavanje i nastanak ćelija i tkivaimunitet, za sluznicu i kožu. Organizam proizvodi vitamin A iz beta-karotena i drugih karotenoida. Većina tamno zelenog lisnatog povrća i žuto-narandžasto povrće i voće (mrkva, tikva, kajsija, breskva) sadrže beta-karotene.

Vitamin E rastvorljiv je u mastima i to ga čini savršenim dodatkom ishrani za zdravu kožu.Takođe štiti vitamin A i esencijalne masne kiseline od oksidacije u tjelesnim ćelijama i sprječava degeneraciju tjelesnih tkiva.

Selen je mineral u tragovima i jedan od najsnažnijih antioksidacijskih hranljivih materija poznatih da djeluju u sinergiji s vitaminom E i beta-karotenom. Djelotvoran je u očuvanju zdrave kožekose i zdravog vida. Olakšava probleme koji nastaju u menopauzi kod žena, kao sto je povećan osjećaj toplote. Potreban je u muškom reproduktivnom sistemu kao i metabolizmu uopšte. Neophodan je za dobar rad srca i krvnih sudova.

Sadržaj A-Beta-CarE (1 kapsula):

  • E vitamin (d-alfa tokoferol), 200 IJ
  • A vitamin (u obliku provitamina beta-karoten), 12.500 IJ
  • Selen (L-Selenomethionine), 25mcg
  • pčelinji vosak
  • ruzmarin
  • sojino ulje
  • sojin lecitin
  • šargarepino ulje
  • ekstrakt rogača

Pakovanje: 100 kapsula.

 A-BETA-CarE  možete kupiti ovdje:

A-Beta-Care

NapomenaOsobama sa urođenom ili stečenom alergijom na med se ne preporučuje upotreba FLP A-Beta-CarE bez konsultacije ljekara.

 

 

Napiši komentar