Forever MOVE-ESM krećite se bez bolova!

Forever Move – Vratite mladalačku vitalnost u svoje tijelo.
Zamislite da se možete slobodno kretati a da nemate  ograničenja i bolova. Naša sposobnost da hodamo često se uzima zdravo za gotovo, ali to  je nešto više od pokretanja mišića i zglobova. Pokreti daju ili ograničavaju slobodu i mogućnost ubrzavanja prema postavljenim ciljevima.

Znamo kako vi fizički osjećate efekte svega onog što se događa u vašem okruženju – ličnom, poslovnom, društvenom i emotivnom. Nakon svega, ova ideja i naša filozofija je i nastala iz slogana „Izgledajte bolje, osjećajte se bolje”.

Zbog toga smo napravili Forever Move™, prirodnu mješavinu dva snažna sastojka koji održavaju zdrave mišiće i zglobove, a do sada nigdje na svijetu to niko nije uspio !

Dugo je već poznato da glukozamin i hondroitin pomažu zglobovima i mišićima – ali smo htjeli više od toga. Potrebno nam je nešto što puno brže djeluje. Sa kliničkim ispitivanjima izvukli smo najbolje iz nauke i prirode i stvorili kombinaciju koja je dala rezultate za manje od 7 do 10 dana. Potvrđeno je da je čak 5 puta učinkovitija od samih glukozamina i hondroitina!

Opna ljuske jajeta, nazvana NEM®, prirodan je izvor sastojaka koji proizvode hondroitin, hijaluronsku kiselinu, kolagen i glukozaminoglikene. Ovaj naučno dokazan, izvrstan sastojak pospješuje amplitudu pokreta, poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova, čini hrskavicu zdravom, smanjuje bol u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vježbanja. Ko bi pomislio da takav sastojak može biti i tako snažan i moćan?

Tome smo dodali  još jedan patentirani sastojak: kurkumin iz kurkume, ali ne u bilo kakvom obliku, već u obliku BioCurc koja sadrži novu tehnologiju spajanja sastojaka i njihove emulzije. Kurkuma je oduvijek bila poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove i proizvodi antioksidanse, ali ovaj patentiran proces omogućuje  do 200% veću bioraspoloživost – čineći maksimalnu apsorpciju u tijelu kako bi se ovaj izvrsni sastojak iskoristio.

Poznato je da priroda uvijek nagrađuje svojim fantastičnim korisnim djelovanjem, i izuzetno smo zahvalni nauci da je izolirala i usavršila ove sastojke, dajući nam fantastičan proizvod.

FOREVER MOVE (ESM-Complex)

Napiši komentar