Povratite mladalačku pokretljivost

?Savršena kombinacija za vaš mišićno zglobni sistem: FOREVER FREEDOM i FOREVER MOVE

Forever Freedom je naš revolucionarni proizvod nastao kombinacijom našeg Aloe Vera Gela i niza prirodnih supstanci koji svojim usaglašenim djelovanjem daju najuspješniji efekat do sada u terapiji inflamatornih reumatskih bolesti, te reumatskih i nereumatskih oboljenja mekih tkiva i uopšte problema vezanih za zglobove, tetive, ligamente i mišiće.
 Bolovi u leđima
 Spondilitis
 Istegnute tetive i ligamenti
 Teniski lakat
 Upala mišića, tetiva, zglobove i sinovijalne mem
 Reumatidni i koštani artritis
 Išijas, mišićni reumatizam i fibromialgija

Su problemi sa kojima se nosi jako puno stanovništva, najvećim djelom sa prekomjernom težinom, sportisti i fizički radnici.
Najčešće su ovi problemi rješavani uzimanjem nesteroidnih anti-inflamatornih lijekova u vidu tableta ili krema, ali i jačih steroida i imunosupresiva. Mnogima je poznato za neželjene efekte uzimanja preparata poput ibuprofena, pa se postavilo pitanje šta bi moglo biti bezbjedna i efikasna alternativa-nešto što osim da otklanja bol i smiruje upalu spriječi progresivne procese u smislu nastanka novih oštećenja, a postojeće ukloni.

Forever je na tržište izbacio dostojnu zamjenu koja reparativnim djelovanjem omogućava trajnije poboljšanje pa i potpuno otklanjanje tegoba, sve to sinergijom prirodnih komponenti:
 Glukozamin sulfat- prirodni sastojak hrskavice
 Hondroitin sulfat- sastavni dio hrskavice, formira matrix i u kombinaciji sa glukozaminom ima jak amortizujući efekat.
 Metilsulfonilmetan (MSM)- ulazi u sastav svake ćelije i neophodan je u procesu sinteze proteina,
 Vitamin C-nužan za maksimalni efekat, značajan za produkciju kolagena i formiranju hrskavice

Na tržištu je puno proizvoda sa ovim supstancama, ali niti jedan nema efekat kao Freedom!

FOREVER MOVE

Zamislite da možete slobodno da se krećete, bez ograničenja i bolova. Sposobnost kretanja se uzima zdravo za gotovo, ali u suštini je više od pokretanja mišića i zglobova. Pokreti bez ograničenja vam daju slobodu da krenete u ostvarivanje sopstvenih ciljeva.

MOVE je prirodna mješavina dva moćna sastojka koji održavaju zdrave mišiće i zglobove a do sada nigdje nije uparena. Naš Freedom je odličan ali smo željeli više. Trebalo nam je nešto da djeluje bolje i brže. Kliničkim istraživanjima smo dobili proizvod koji djeluje već nakon 7 do 10 dana a 5 puta je efikasniji. Sadrži NEM iz ljuske jajeta i kurkumin.
Neophodan je za profesionalne sportiste.

Priroda nas uvijek nagrađuje svojim fantastičnim korisnim dejstvima, i veoma smo zahvalni nauci da je izolovalai usavršila ove sastojke, dajući nam ovaj fantastičan proizvod. Nabavite FOREVER MOVE i pokrenite se.

www.forever.ba

☎️061/321025
☎️065/912922

Napiši komentar