Zašto 3 Litra Aloe Vera Gela za mjesec dana?

 Šta će se desiti ako popijete 3 Litre Aloe Vera Gela za mjesec dana?

?Ne samo da ćete uštedjeti odmah 15%

➡️ Aloe vera je od davnina poznata kao “biljka dugovječnosti“, a zbog svih benefita po zdravlje, nazivaju je i kraljicom ljekovitih biljaka. Ime vodi porijeklo od latinske forme arapske riječi “aloeh” , sirijske !alwai” ili hebrejske “halal”, što u prevodu znači “izuzetno gorka materija”. Ova materija je zapravo žuti sok aloje, koji se u ljekovite svrhe koristi od 4. vijeka prije nove ere. Uz benefite koje aloja ima na kosu i kožu, ova biljka jača imuni sistem i potpomaže zdravlju zuba. U nastavku pogledajte kakve se zdravstvene benefite, za koje niste znali, ima aloe vera.

 Zdravlje kože

Uz to što hidrira našu kožu i uklanja osip i alergije, aloja potpomaže umanjenju bora i čini kožu elastičnijom i mekšom. Takođe, zbog salicinske kiseline, aloja može da posluži i kao sredstvo za čišćenje lica i efikasno se bori protiv akni i bubuljica.

Jača organizam

Zbog antiupalnog i antivirusnog dejstva, aloja pomaže u uklanjanju herpesa, ali i jača imuni sistem. Takođe, ova biljka je odličan saveznik u borbi sa simptomima prehlade, poput bolova u grlu i otečenih krajnika.

Povećava dejstvo krema i lijekova

Aloja potpomažu sastojcima iz krema da dublje prordru u slojeve kože i tako poboljšava dejstvo krema, losiona i brojnih lijekova.

Oralna higijena

Kao prirodna alternativa vodicama za ispiranje usta može da posluži i aloja. Studije su pokazale da je sok ove biljke 100% efikasan u borbi sa plakom.

Više informacija na www.forever.ba ili na 060/3011155

Napiši komentar