?Forever freedom – Sloboda pokreta iz prirode!

?Forever freedom – Sloboda pokreta iz prirode!

?FOREVER FREEDOM?

?Forever freedom , najnoviji napitak s okusom naranče, dodatkom fruktoze i hondroprotektiva: glucosamin sulfata (GS), chondroitin sulfata (CS) i methyl sulfonyl methana (MSM) rješenje je za razne oblike bolesti i oštećenja zglobova, kostiju i općenito skeleta.

?Glucosamin i chondroitin supstance su koje se prirodno nalaze u sastavu hrskavice a sastavni su dio Forever Freedom Gela. Starenjem se, međutim, gube i pojavljuje se mogućnost različitih degenerativnih bolesti, osteoartritisa, drugih upalnih procesa i bolova…

Oralnom nadoknadom GS i CS osigurava se ponovna izgradnja istrošene hrskavice, vraća se elastičnost i pokretljivost zglobova.

?MSM je izvor organskog sumpora, djeluje protuupalno, sprječava bolesti i grčenje mišića, a iscrpljenost (tzv. upalu mišića) nakon tjelesnih napora smanjuje na 1-2 dana, a i on se nalazi u Forever Freedom gelu.

Forever Freedom vraća slobodu kretanja osobama koje pate od išijasa, lumbaga, raznih oštećenja zglobova ili kralježnice, degenerativnih promjena na zglobovima, ali u kombinaciji s Natur Min mineralnim tabletama odlična je prevencija osteoporoze, ubrzava zarašćivanje lomova kostiju, kidanja tetiva i mišića.

Jednostavno Forever Freedom je nešto najbolje što možete priuštiti vašem koštano zglobnom sistemu.

Preporučena je dnevna količina od 0,5 dl.

Za više informacija o ovom proizvodu i naručivanje možete me kontaktirati na telefon: ☎️061/321025
ili putem maila
info@forever.ba

https://forever.ba/prodavnica/forever-freedom/

Napiši komentar