Koji su to benefiti za Žene od Aloe Vera proizvoda?

 .

Miomi na materici i ciste na jajnicima su dosta česta pojava, posebno kod žena u trećoj i četvrtoj deceniji života. Zvanična medicina to obično rješava (višekratnim) hiruškim putem. Naši ljekari, iznoseći iskustva iz sopstvene prakse, navode slučajeve potpunog nestanka mioma i smanjenja ili potpunog nestanka mioma na materici, nakon upotrebe Aloe Vera gela u kombinaciji sa još nekim FLP proizvodima.

Proizvodi koje preporučujemo u području ginekologije!

 Čisti Aloe Vera Gel

Aloe Vera u Ginekologiji

Temeljni proizvod FLP-a, koji u izvornom stanju sadrži sok čudesne Aloe Barbadensis Miller.

Aloea vera već hiljadama godina pomaže očuvanju zdravlja, prevenciji zdravstvenih teškoća i njihovom ublažavanju.

Protivotrovna je, svojim prirodnim hranjivim tvarima popravlja nedostatke u organizmu, reguliše imunološki sistem, normalizira proces probave, pomaže u ponovnom uspostavljanju narušenog stanja u procesu izmjene tvari u organizmu.

Najvažnija funkcija Aloe vere je da aktivira sposobnost organizma za samoizlječenje.

• jača otpornost organizma i time sprječava nastanak bolesti, posebno bolesti imuniteta

• oslobađa tijelo od toksina, otrova, alkohola, narkotika, slobodnih radikala

• djeluje protiv upala u organizmu kao što su: bronhitis, upala pluća, astma, upala porebrice, smiruje kašalj, upale gastrointestinalnog trakta (pečenje u trbušnoj šupljini, poremećaj probave, čir želuca i dvanaesterca, dijareja, hemeroidi) upale urinarnog trakta (kamenac u bubregu, upala mokraćnih kanala i mjehura)

• uništava viruse, bakterije, gljivice (osobito kod Candida albicans) i ličinke

• ima svojstvo da steže površinu sluzokože i povrijeđene kože

• umanjuje bolove, popravlja stanje psihe

• regulira stolicu, smanjuje razinu šećera u krvi

• smanjuje razinu šećera u krvi.

 

Aloe vera gel

Lycium Plus

Dvijenajvažnije komponente ovog proizvoda – LYCIUM i LICORIS (kineski slatki korjen) su dvije ljekovite biljke sa mozda najdužom istorijom i najbogatijom dokumentacijom između onih koje mi imamo u našem program i protežu se vise hiljada godina unazad, posebno u Aziji, gdje ljekari ove dvije biljke preporučuju za liječenje niza bolesti.

Lycium Plus

A_Beta CarE

Prema najnovijim saznanjima vitamin A iz beta – karotina, selen, E vitamin i C vitamin su vrlo efikasni antioksidansi koji štite od štetnih uticaja slobodnih radikala. A-Beta-CarE štiti naše ćelije od oštećenja.

A-Beta-Care

Arctic Sea

Forever Arctic Sea Omega 3 je proboj među balansiranim dodacima ishrani, budući da koristi i biljne i životinjske masti da bi izvukao iz svake ono sto je korisno. Omega-3 je esencijalna polinezasićena masna kiselina koja se nalazi u lososu, skuši i drugoj morskoj hrani, dok je Omega-9 mononezasićena masna kiselina koja se nalazi u maslinovom ulju.

Arctic Sea Omega

 

 

Napiši komentar