Cardio Q10-za zdrav kardiovaskularni sistem

Sadrži sve hranljive sastojke neophodne za funkcionisanje kardio-vaskularnog sistema, sadrži:vitamine,Q10, ekstrakt maslinovog lišća, magnezijum, folnu kiselinu . . .

 

FOREVER CardioHealth SA CoQ10

 

Za zdrav kardiovaskularni sistem

 

Forever CardioHealth sa CoQ10 je specijalna formula koja se sada lako rastvara u nasem jedinstvenom Aloe Vera gelu i tako obezbjeđuje tri važna hranljiva sastojka za zdravlje kardiovaskularnog sistema. Ovaj proizvod povećava nivo homocisteina i zajedno sa koenzimom Q10 podržava besprekoran rad ćelija, a takođe obezbjeđuje i antioksidante pogodne za zdravlje vašeg srca. Ovi sastojci zajedno održavaju zdravlje vašeg kardiovaskularnog sistema.

 

CoQ10 je enzim koji čovjek proizvodi u svom tijelu i potreban je za osnovno funkcionisanje ćelija, uključujući srce i krvne sudove. Nivo CoQ10 opada sa godinama, a tada nam je najvise potreban. Forever CardioHealt dodatno obezbjeđuje CoQ10 koji je vasem organizmu potreban.

 

Proizvod Forever CardioHealth održava funkciju vašeg kardiovaskularnog sistema i tako što pomaže održavanje nivoa homocisteina u krvi. Ovaj proizvod sadrži Vitamine B grupe (B6, B12 i kompleks vitamina B2) za koji se provjereno zna da potpomaže održavanje neophodnog nivoa homocisteina, što zauzvrat daje zdravo srce i funkciju krvnih sudova. Forever CardioHealth takođe sadrži i biljne ekstrakte (košpica iz grožđa, indijskog safrana, tamjana i lista masline) za koje postoji naučna potvrda da su blagotvorni za kardiovaskularni sistem.

 

Svemu ovome pridodali smo još i minerale magnezijum i hrom, kao i lecithin koji je poznat kao prirodni fabricant i odstranjivač masti u krvnim sudovima, te moćne vitamine C i E.

 

Sada uzmite svu moć ovih sastojaka i pomješajte sa čašom Aloe Vera gela zbog svih prednosti koje sa sobom nosi čudesni list aloe vere. Jednostavno, sipajte, promiješajte i ispijte – vaše srce će vam biti zahvalno!

 

– Napravljeno za lako rastvaranje u gelu Aloe Vere

 

– Obezbjeđuje CoQ10, potreban za osnovno funkcionisanje ćelija

 

– Sadrži biljne ekstrakte potrebne za zdravlje srca, minerale, lecithin i antioksidantne vitamine.

 

PAKOVANjE: 30 kesica x 3.5 gram

Napiši komentar