Informoterapija (Kvantno liječenje)

Kao sto je poznato ljudsko tijelo je sastavljeno od fizičkog-vidljivog, ali takođe i od eteričkog, emotivnog, mentalnog, spiritualnog i drugih nevidljivih tijela. Sva ta tijela su specifični energetski oblici međusobno povezani i u stalnoj promjeni. Ako su u harmoniji osjećamo se zdravim.

Sve u nama i oko nas posjeduje specifičan energetski oblik i specifičnu frekvenciju – karakterističnu vibraciju, unikatnu samo za njih (npr. virus, bakterija, mineral, vitamin, hormon,…ali i osjećanja straha, tuge, brige, agresije, depresije i sl). Danas zahvaljujući savremenoj kompjuterskoj tehnologiji baziranoj na dostignućima kvantne bio-fizike i medicine možemo mjeriti i korigovati te frekvencije, odnosno djelovati na nase zdravlje.

Svakodnevne stresne situacije dovode prvo do poremećaja u našem energetskom polju. Ako energetski disbalans dugo traje tijelo troši svoje rezerve i snagu da se na prirodan način samo izbori sa raznim agensima. Zavisno od konstitucije, predispozicije i dugotrajnosti djelovanja uzročnika stresa nastaje neki poremećaj i bolest.

ŠTA JE SCIO?

SCIO je najnapredniji sustav analize i terapije dostupan u današnjoj energetskoj medicini. U stanju je obraditi više od 60 milijuna bitova podataka koji će vam pomoći otkriti stres u tijelu i sve potencijalne posljedice tog stresa.

SCIO (latinski = ja znam) je skraćenica od Scientific Consciousness Interface Operation system. SCIO je sofisticiran kompjuterski sustav energetske medicine koji istovremeno uravnotežuje stanje tijela na energetskoj razini. Nastao je u laboratoriju prof. Billa Nelsona, svestranog multitalentiranog genija koji je nakon završenih studija matematike, elektrotehnike, kvantne fizike i dr. usmjerio svoj interes na medicinske znanosti kako bi pomogao svom autističnom sinu.

U SCIO su integrirana znanja matematike, kvantne fizike, fraktalne dinamike, teorije podprostora, elektronike i računalnog programiranja. Terapija uključuje sljedeće modalitete: naturopatija, homeopatija, akupunktura, kiropraktika, energetska medicina, psihologija, aromaterapija, refleksologija, terapija bojama, neuro-lingvistično programiranje, biofeedback , Rife-ov rezonator, i Tesline skalarne frekvencije. SCIO također uključuje znanje o metafizičkim temama donoseći jedinstven pristup prirodnom iscjeljivanju.

Što se podrazumijeva pod “suptilnom energijom”?

Inteligentna energija, nevidljiva za dijagnozu i liječenje koristi se već hiljadama godina u akupunkturi i drugim starim, tradicionalnim načinima liječenja.

Već znamo da svaka stanica, svaki organ, meridijan i emocija imaju elektro-magnetski potpis. Isto tako znamo da bolest može početi kao energetski poremećaj. Neravnoteža u tijelu u obliku poremećaja suptilnih energija pojaviti će se mnogo ranije nego sama fizička bolest.

Koliko često ste se žalili na simptome, a svi provedeni testovi su bili u okviru “referentnih vrijednosti”? Do trenutka kada se klasičnim metodama otkrivaju anomalije, bolest već može poprilično napredovati. Neravnoteža na energetskom nivou može predstavljati rano upozorenje u vezi zdravstvenog stanja. Ukoliko se neravnoteže ne isprave, velika je vjerojatnost pojave fizičkih simptoma tj. bolesti. Osim što je sustav preventivnog djelovanja, SCIO također uravnoteženjem suptilnih energija pomaže vratiti fizičku energiju.

Svi aspekti naših života (fizičko zdravlje i bolest, emocije, misli) djeluju prema zakonima kvantne fizike. Sada možemo svi imati pristup moći iscjeljivanja, u kombinaciji drevne mudrosti i moderne tehnologije.

Kako SCIO djeluje?

SCIO je sofisticiran biofeedback sustav stvoren za otkrivanje stresa i njegovo eliminiranje. SCIO mjeri podsvijest i uspostavlja vezu između svjesnog i nesvjesnog uma. Naša je svjesnost samo maleni djelić našeg bića, stoga nije pouzdan izvor informacija o životu ili bolesti.

SCIO prikuplja bioenergetske podatke iz tijela biološkom brzinom koji se mjeri u hiljaditom dijelu sekunde uz istovremenu obradu pedeset pet parametara, što znači da se u nekoliko minuta može prikupiti do deset hiljada povratnih informacija ispitivanog čovjeka.

SCIO komunicira s tijelom kako bi se utvrdila energetska ravnoteža koja utječe na osobno zdravlje, fizičke, mentalne i emocionalne probleme. Kalibriran je za mjerenje tjelesne suptilne reakcije na bazi bioloških, psiholoških i medicinskih proizvoda u elektro-magnetskom obliku.

Osjetljivost je namještena tako fino da pokupi najraniji znak nepravilnosti, koji onda predstavlja prioritet u pacijentovom iscijeljenju. Program nudi informacije specifične za mjerenje suptilne energije – emocionalnih i mentalnih naprezanja, prehrambenih potreba, toksina, osjetljivosti na hranu, probavnih i drugih problema. Sustav radi sa 85% točnosti.

Za najbolji tijek terapije, terapeut treba pravilno pročitati rezultat. Analizirajući obrasce, biti će u mogućnosti dati informacije o pitanjima vezanim za mentalni i emocionalni stres, prehrambene sugestije, tj. sve prisutne energetske neravnoteže identificirane od strane SCIO-a. Terapija se odvija slojevito, korak po korak, po prioritetima koje odredjuje sam aparat. SCIO primjenjuje odgovarajuće frekvencije kako bi se ispravile neuravnoteženosti i omogućilo tijelu da se samo vrati u stanje zdravlja i vitalnosti. Vlastita podsvijest pokazuje koje vrste terapija su najprikladnije za svakog pojedinca. Terapeut će preporučiti dodatke prehrani i promjene načina života, preporučiti broj tretmana i odrediti strategiju daljnjih terapija, na temelju vlastite procjene i stanja svakog pojedinca.

Napiši komentar