Zašto baš Forever Lean

Odnedavno je u BiH napokon dostupan Forever Lean.

Forever Lean će vam pomoći da ostvarite svoju idealnu težinu i održite vaš zdrav način života. Forever Lean je bogat kromom, vlaknima i proteinima koji zajedno vežu masti, regulišu šećer u krvi i tako sprječavaju napade gladi. Tako da je Forever Lean optimalan za regulaciju tjelesne težine. Optimalan je i za sportiste koji se hrane zdravo.

FOREVER LEAN – Redukuje apsorpciju kalorija

Forever Lean sadrzi revolucionarne sastojke koji pomažu tijelu da redukuje apsorpciju kalorija iz masti i ugljenohidrata.

Prvi od ovih sastojaka je jedinstveno vlakno koje apsorbuje masnoću, dobijeno je iz kaktusa – Opuntia Ficus Indica, poznata još i kao indijska smokva ili bodljikava kruska.

Studije su pokazale da ovo jedinstveno vlakno ima visoku moć vezivanja masnoće, u poredjenju sa drugim vrstama biljaka.

Drugi jedinstveni sastojak u Forever Lean je protein specijalno dobijen iz bobice biljke Phaseolus vulgaris, koja je poznata jos i kao bijeli bubreg.

Ovaj protein smanjuje nivo šećera u organizmu i privremeno inhibira aktivnost enzima koji pretvara skrob u šećer.

Ova dva revolucionarna sastojka potpomažu uspostavljanje idealne težine tako što zaustavljaju neke masne i ugljene kalorije koje čovjek unosi u svoj organizam.
Treći efikasan sastojak u proizvodu Forever Lean je Chromium Trichloride.

Hrom je veoma važan mineral koji pomaže regulaciju šećera u krvi djelujući kao GTF (glucose tolerance factor) kofaktor. Posebno je važan normalan metabolizam. Međutim, da bismo dobili maksimum efekta ovog suplementa, bitno je upražnjavati pravilnu dijetu i redovne vježbe radi potpune kontrole i dostizanja idealne težine.

– Zaustavlja apsorpciju kalorija iz masti i ugljenohidrata

– Hrom pomaže regulaciju šećera u krvi i dovodi metabolizam u normalu

– Privremeno inhibira apsorpciju kalorija iz šećera

UPUTSTVO kako koristiti Forever Lean: Uzimati po 1 kapsulu sa vodom pola sata prije jela ili užine, maksimum 4 kapsule na dan.

Proizvod stabilan 4 godine

Pakovanje: 120 kapsula

www.forever.ba
061/321025

Napiši komentar