ALOE FIRST-Prva pomoć

Aloe First je izuzetan dodatak priboru za prvu pomoć. Ova ekskluzivna formula za zaštitu kože pruža prvu liniju zaštite protiv manjih iritacija kože.

Formulisan na bazi stabilizovanog gela Aloe Vere, Aloe First sadrži propolis, alantoin i 11 posebno odabranih biljaka i biljnih ekstrakata.

– Propolis povećava prirodna umirujuća i zaštitna svojstva gela Aloe Vere na kožu

– Alantoin je sastojak koji štiti kožu, nalazi se u mnogim biljkama, uključujući i Aloe

Svi dodaci u optimalnoj formi dopunjuju širok spektar dejstva prirodnog Aloe Vera Gela.

Zahvaljujući svom sastavu služi kao prva pomoć kod brojnih ozleda, kao što su posekotine, nagnječnja, oderotine, opekotine, zapalenja i alergije, te je neophodan u svakoj kućnoj apoteci.

Ovaj preparat imajte i u kuhinji i u kupatilu, a nemojte zaboraviti da ga ponesete i na godišnji odmor.

Koje su to primjene Aloe First-a?

opekotine,

opekotine od sunčanja,

za zaustavljanje krvarenja,

alergije,

bolovi u mišićima,

grčevi mišića,

iščašenja,

uganuća,

paradentoza,

zapaljenja usne duplje,

djeluje umirujuce kod raznih bolova. . .

Način upotrebe ALOE FIRST – Prva pomoć:

 

Nanosite na tijelo po potrebi, dok ne osjetite hidrantno i umirujuće dejstvo. ALOE FIRST – Prva pomoć, tečna emulzija, u prvom redu pomaže kod površinskih povreda. Ako se kombinuje sa Heat lotionom i Aloe Gelly kremom, i to tako da se najpijre nanese Aloe First, postiže se optimalan učinak ovih prepara

Može se koristiti kod zapaljenja čeonog sinusa, začepljenja nosa usljed prehlade, laringitisa. Može se koristiti i kao losion za masažu uz upotrebu lufe ili neke druge rukavice za masažu, naročito dobro stimuliše krvotok u donjim ekstremitetima.

Njega kose: sa masnom, farbanom, “blajhanom” kosom čini čuda.

Poslije pranja kosu poprskati First-om, blago umasirati u kosu, a zatim, ukoliko je moguće, osušiti kosu na vazduhu.

Ovaj postupak se može ponavljati svakodnevno i bez pranja kose.

Radi bolje kondicije sportisti ga koriste za ispiranje očiju, ušiju i nosa, za opekotine od sunca, oderotine, kao prva pomoć kod kožnih problema, za regeneraciju oštećene kose, koristi se kod upale srednjeg uha.

U SAD je zabranjeno korišćenje antibiotika u liječenju ovog oboljenja, jer je ustanovljeno da je kod njihove primjene, infekcija uha 2,5 puta češća.

Kod infekcije uha obično natekne eustahijeva truba koja normalno odvodnjava uho, a kad ono otekne uho je blokirano. Sve je uzrokovano streptokokama u guši. Zato se praktikuje ušpricavanje First-a najpijre u gušu a zatim u nos. Glavu je potrebno zabaciti unazad da bi First dospio u sva zahvaćena mjesta (osjetićemo bockanje i u ušima).

Kod ove procedure, dolazi do čišćenja gornjih disajnih puteva zato što First prodire u bronhije i izaziva kašalj koji opušta i oslobađa bronhitide.

Takođe liječi slučajeve plesni, odomaćene u nosu, koje kasnije može da prodre do kostiju i mozga ili komplikacije kod transplatacije kože.

Za sve manje povrede ili opekotine na koži upotrebite ALOE FIRST . Krajnji efekat je brzo zacjeljivanje.

Aloe First

 

Napiši komentar